Over Artquake

Artquake is een creatief en cultureel jongerenplatform, waar jongerenkunst en talentontwikkeling centraal staan.

Artquake biedt jonge artiesten een podium, een groot netwerk en mogelijkheden om zichzelf verder te ontwikkelen, door het organiseren van:
☆ OPTREDENS ☆ EXPOSITIES ☆ EVENTS ☆
☆ WORKSHOPS ☆ MASTERCLASSES ☆ COACHING  ☆ PROMOTIE☆ 

Stichting Villa Artquake

In 2020 is stichting Villa Artquake opgericht. Het uiteindelijke doel is een eigen plek, een culturele broedplaats met de naam Villa Artquake. Hoe is deze naam ontstaan? Villa komt van Villa Kakelbont van Pippi Langkous; een veilige plek waar je jezelf mag zijn en waar je ongedwongen je eigen gang kan gaan, zonder te worden beoordeeld of in een hokje gestopt te worden. En Artquake, letterlijk vertaald kunstbeving; waar jongeren samen kunst creëren, elkaar inspireren, van elkaar leren en zichzelf zo verder kunnen ontwikkelen.

Onze crew

Met dank aan onze geweldige crew die het mogelijk maakt om onze evenementen te organiseren!

mado
Mado de Vries
Oprichtster

Mado is de oprichtster van Artquake en stichting Villa Artquake en tevens bestuurslid. Mado is cultuurcoach en heeft o.a. veel ervaring met het organiseren van culturele evenementen.

SONY DSC
Luna de Nijs
Organisatie en Social Media Beheer

Luna is actief in de organisatie van evenementen vanuit Artquake. Ook is ze erg actief in het beheren van de Social Media kanalen en de website van Artquake. Daarnaast is ze zelf ook artieste bij Artquake.

Nikki Hardaway
Nikki Hardaway
Organisatie

Nikki Hardaway is naast artiest in de band FLINQQ ook deel van de organisatie van Artquake, waar zij helpt de evenementen te organiseren en opzetten.

Jasmijn Hulskamp
Jasmijn Hulskamp
Organisatie

Jasmijn Hulskamp helpt bij het organiseren en vormgeven van Artquake evenementen en is daarnaast zelf ook actief als zangeres bij Artquake.

Beau van der Schaaf
Beau van der Schaaf
Organisatie

Beau van der Schaaf ondersteund de organisatie van activiteiten en evenementen voor Artquake. Ook is ze pianiste in de band FLINQQ en treed ze vaak op bij Artquake.

Marlies Prasing
Marlies Prasing
Organisatie

Marlies Prasing is naast een enorm actieve asrtieste binnen Artquake ook betrokken bij het maken van plannen rondom de evenementen die Artquake organiseert.

Bekijk trailer

Kom jij ons team versterken?

Sluit je aan bij Artquake!