GRATIS WORKSHOP SONGWRITING VAN ARTQUAKE IN DE GEIST

Schrijf je nummers, wil je hiermee oefenen of wil je het gewoon eens proberen? Kom dan

meedoen met de workshopsongwriting! Hierbij gaan we samen aan de slag met verschillende methoden om teksten te schrijven, feedback (geven en ontvangen) en stevig in je schoenen staan op een podium!

De workshop zal worden gegeven door Myrthe van Dok, een singer-songwriter die oorspronkelijk uit Langedijk komt. Ondertussen studeert en woont zij al ruim drie jaar in Wageningen, waar ze tussen het studeren door zo vaak mogelijk haar oude gitaar erbij pakt. Persoonlijke ontwikkeling en de zoektocht naar een thuis zijn terugkomende thema’s in haar nummers. Thuis in Langedijk is ze bezig met het opnemen van deze nummers, zodat ze deze binnenkort kan uitbrengen.

Vanwege de grote belangstelling verzorgen we twee workshops songwriting, voor zowel jongeren als volwassenen. Iedereen is welkom, dus ook als je net begonnen bent met muziek of als je juist ver gevorderd bent.

De workshop is gratis.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: artquake.westfriesland@gmail.com of een bericht te sturen via Instagram #artquake.westfriesland

Locatie:  Dorpshuis de Geist, Vinkenlaan 7, 1834GN in Sint Pancras

Data: 18 November voor jongeren van 15 t/m 27 jaar. Aanmelden t/m 14 november

9 December voor volwassenen vanaf 28 jaar. Aanmelden t/m 5 december

Tijd: 19:30 – 23:00 uur