Katja van der Linden

Mijn naam is Katja van der Linden. Ik ben een 21-jarige student Cultureel erfgoed aan de Reinwardt academie in Amsterdam. Afgelopen jaar heb ik een cursus fotografie en illustratie gevolgd. Dit kon ik doen door het project Zicht op talent vanuit de gemeente Alkmaar. Ik heb altijd al interesse gehad in verschillende media en kunstvormen en probeer daarom regelmatig iets nieuws. In het jaar daarvoor had ik een tussenjaar waarin ik een vooropleiding kunstacademie heb gedaan bij Artiance. Hierbij ben ik uit mijn comfortzone gestapt en sindsdien durf ik meer te experimenteren met materiaal en concept. Op dit moment probeer ik weer een beetje een eigen en kenmerkende stijl te ontwikkelen. In mijn vrije tijd maak ik regelmatig illustraties. Ik zoek nog een manier om hiermee verder te gaan en op een leuke manier te delen via instagram en mijn eigen site kunstdoorkatja.nl

Ik merk bij zowel mijn fotografie als mijn tekeningen dat de natuur mij keer op keer inspireert en dit vind ik ook belangrijk om weer te geven. Naast creatief bezig probeer ik bewust op onze aarde te leven. Deze boodschap verspreid ik nog niet via social media, maar er vormen wel concepten in mijn hoofd hoe ik hier meer mee kan doen. Zelf ben ik Veganist en koop zoveel mogelijk kleding 2e hands. Dit laatste is met corona wel iets moeilijker geworden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *