Alexandra

Hallo mijn naam is Alexandra,

ik ben een professioneel fotografe met een verlangen en passie om te ontdekken en te creëren met mijn camera,  al sinds ik een klein meisje was en de camera kon vasthouden ben ik verliefd geraakt op de schoonheid van de fotografie. Ik ben gepassioneerd over fotografie en het spelen en werken met licht en vooral het samenwerken om tot mooie resultaten te komen . Het liefste van al vang en grijp ik de momenten/gevoelens/verhalen, die gevoelens oproepen en gedachten aan anderen raken door de oneindige schoonheid van alles wat er is. Ik ben een zeer diverse fotograaf die werkelijk alles graag in een beeld vangt. Van portretten tot landschappen van dieren tot macro en stillevens van motoren tot nog veel meer. Zie mijn portfolio voor een impressie. 

Als fotograaf zet ik jou in je kracht, ik ben een fotograaf die diversiteit en exclusiviteit wil uitdragen en ben een groot voorstander van Body Positivity en Selflove. Iedereen is mooi en fantastisch uniek, dat wil ik laten zien.  Hoe prachtig is het dat we allemaal anders zijn.​

Mijn  stijl kenmerkt zich door kleurrijke unieke foto’s waar veel gevoel in zit en die vaak een bepaalde rust uitstralen. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *